Nega lica

Mleko za skidanje šminke skida šminku i puder sa kože lica, ujedno hrani hidrira i neguje kožu lica.

Hidrantne kreme dnevna i noćna sadrže u svom sastavu kompleks vitamina A,B,E čime se obezbedjuje nega kože. Dnevna krema sadrži UV filtetre koji sprečavaju negativan uticaj sunčevog zračenja i prevremeno starenje kože. Kreme preporučujemo za sve tipove kože osim za masnu i problematičnu.

Kolagen krema namenjena je zreloj kožu koju hrani vitaminima, a kolagen vlakna nadoknadjuju nedostatak prirodnog kolagena u koži.

Kreme kamilica, neven, zeleni čaj su masne kreme u čijoj podlozi se nalazi veliki procenat pčelinjeg voska.Koriste se nanošenjem tanjeg sloja na vlažnu kožu. Uljane komponente kamilica-neven omogućavaju revitalizaciju suve i normalne kože. Krema zeleni čaj zbog antiosidantnih osobina smanjuju stvaranje bora na zreloj suvoj i normalnoj koži.

Piling krema je hidrantna krema sa abrazivnim dejstvom.

Piling pasta za lice ima masan opip i takodje abrazivno dejstvo. Omogućava dugotrajno proklizavanje tokom masaže lica. Piling pasta je vodorastvorna pa se po završetku tretmana može isprati vodom. Ostavlja mek i baršunast izgled kože.

Tonik za regeneraciju - su ekstrakti biljaka kamilice hajdučke trave i ovasa kao i adstrigentni tonik ekstrakt koprive žalfije i arnike namenjen je za masnu i aknoznu kožu.Tonici se mogu primeniti posle pilnga i posle maski, a mineralni i vitaminski sastav daje koži potrebne komponente za normalno funkcionisanje.

Maske imaju absorbentne osobine pa ne preporucujemo za ispucalu kožu. Delovanje maske treba da bude oko 15min. Maska za regeneraciju svojim sastavom podstiče obnavljanje ćelija. Adstrigentna maska skuplja proširene pore,apsorbuje masnoću dubinski iz kože. Kolagen maska omogućava ugrdnju izgubljenog kolagena u kožu.